Kontakta oss

 • Kontaktuppgifter

  Stockholms Ögonklinik finns på Sophiahemmet, Valhallavägen 91 ingång T och Valhallavägen 58.

  Vår växel

  Telefon: 08-508 949 00
  Telefontid: mån-fre 08:30-12:00 och 13:00-15:30
  E-post: kundcenter@stockholmsogonklinik.se
  E-post är endast avsedd för allmänna frågor. Undvik att skicka känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter såsom personnummer och symptom/besvär via e-post. Annat fall hänvisar vi till 1177.

  Du kan även skriva en egenremiss. För att få mer information om vad det innebär med egenremiss klicka här: Mina vårdkontakter

  Erbjudande om sjukresor för riskgrupper (personer över 70år) i samband med vårdbesök upphörde 29/9 när folkhälsomyndigheten tog bort restriktioner. Från 30/9 gäller ordinarie regler och rutiner för sjukresor i Stockholms län. Klicka här för mer information.

   

  Öppettider

  8:00-17:00 Vardagar

  Postadress

  Stockholms Ögonklinik
  Box 5605
  114 86 STOCKHOLM

  Uteblivet besök

  Var extra observant och titta noga på din kallelse vilken
  klinik du är kallad till eftersom uteblivet besök kostar 400 kr.

  Kontakta oss Stockholms Ögonklinik

 • Dina personuppgifter

  Trygg och säker hantering av dina personuppgifter.

  Varje gång du söker vård hos oss registrerar vi personuppgifter om dig i olika vårdregister. Det behöver vi göra för att du som patient ska få en så god och säker vård som möjligt.

 • Finansiering

  Har du just hittat någonting du behöver? Vi ger dig möjligheten att dela upp betalningen månadsvis till hela köpesumman är betald. Hur mycket du betalar varje gång bestäms av hur många månader du vill dela upp betalningen på. På så sätt känns inte utgiften så tung och det blir lättare för dig att ha råd? Genom att delbetala jämnar du ut din vardagsekonomi och sprider ut kostnaderna under en längre period.

  Ansök om Wasa Kredit om du önskar delbetala.
  Kontakta Carina Rosenberg på telefon 08-508 94 904 så hjälper hon dig med en kreditansökan. Ansökan måste göras personligen hos oss då köpet är knutet mellan Stockholms Ögonklinik och Wasa Kredit.

  Mer information om Wasa Kredit hittar du på www.wasakredit.se

Scrolla till toppen